Barion Pixel 10 jel, hogy ő a nagy Ő! - DateBox.hu

Nincs is annál csodálatosabb és megnyugtatóbb mint, amikor úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk a nagy Ő-t! De vajon miből tudhatjuk, hogy érzéseink nem csalnak?

A párkapcsolatok kezdeti időszakaszában, a rózsaszín ködben általában mindenkire azt hisszük, hogy igen! Ő lesz az igazi! Azonban ekkor még nem is ismerjük igazán egymást és nem tudhatjuk, hogy kedvesünk is ugyanolyan érzéseket táplál-e felénk, mint mi iránta. Ez a blogcikk óriási segítségedre lesz, ha szeretnél egy kicsit előre látni a közös jövőtökbe és megtudni, hogy tényleg az- e a nagy Ő, aki éppen a kezedet fogja!

Ha a következőket tapasztalod, akkor nagy eséllyel valóban igaz szerelemről van szó! ❤️

1.Apró gesztusok

Egy kapcsolatot folyamatosan ápolni kell ahhoz, hogy ne aludjon ki a tűz a párok között. A legnagyobb megerősítések nem nagy és drága ajándékokban rejlenek, hanem kis apróságokban, nem várt cselekedetekben és kedves szavakban! Ha gyakran kapsz szerelmedtől ilyen, szívből jövő visszacsatolásokat, akkor egyrészt nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen romantikus ember van melletted, másrészt pedig biztosan őszinték az érzései!

2. Együttműködés

Az egészséges kapcsolatokban a párok tagjai egyenrangú társakként, teljes értékű személyekként élhetik a közös életüket. Ez azt jelenti, hogy egyfajta összetartó csapatot alkotnak és segítik egymást az önmegvalósításban. Ha úgy érzed, hogy párod hagyja, hogy önmagad lehess és mindenben együtt tudtok működni, akkor egy lépéssel közelebb kerültél, ahhoz, hogy kiderüljön, ő az igazi!

3. Őszinteség

Nincsen olyan párkapcsolat, ahol nincsenek problémák és felmerülő kételyek. Ezeket azonban csak úgy lehet tisztázni és megoldást találni rájuk, ha a felek képesek megnyílni egymás előtt és megosztani egymással azt, amit szívük legmélyén gondolnak. Ha kedvesed nem fél felfedni gyengébb énjét és bátran elmondja Neked érzéseit, akkor olyan bizalom van köztetek, ami csak az igaz szerelemre jellemző!

4. Akadályok

Az élet mindig tartogat meglepetéseket és óriási akadályok elé állítja az embereket, párokat. Ezekben a nehéz helyzetekben mutatkozik meg igazán, hogy mennyire erős a kötelék két személy között! Kire számíthatnánk legjobban ilyenkor, ha nem kedvesünkre? Ha képesek voltatok már túllendülni közös problémákon, nagy veszekedéseken vagy egyéni gondokon segítettétek át egymást, akkor a köztetek lévő kapocs megrendíthetetlennek tűnik!

5. Megértés

Nincs két ember, akinek ugyanaz lenne a véleménye egy adott dologról. Egy szertő kapcsolatban, azonban a felek nem próbálják egymásra kényszeríteni akaratukat, hanem közös megoldásokat és kompromisszumokat keresnek! Ha párod képes elfogadni álláspontodat, annak ellenére, hogy nem ért veled teljesen egyet, akkor nem kell tartanod a jövőben sem nagy, véleménykülönbségekből fakadó vitáktól!

6. Elfogadás

Egy mély szerelmen alapuló kapcsolatban a felek ismerik egymás jó és rossz oldalát is, a negatív tulajdonságukkal együtt fogadják el és szeretik párjukat. Vannak olyan rossz szokások, amelyeken akármennyire is szeretnénk, nem tudunk változtatni, de ha megtaláljuk a nagy Ő-t, ebből sem lesz folyamatos konfliktus. Ha szerelmed elfogadja tökéletlenségeidet és úgy szeret, ahogy vagy, akkor a kötődés igazán különleges köztetek!

7. Testbeszéd

Ha valaki igazán szerelmes, arról előszőr saját teste fog árulkodni! Ezek a jelzések gyakran előbb jelennek meg, minthogy felismernénk, mi is történik velünk pontosan. Ha gyakran érzed, hogy elönt a melegség, felgyorsul a szívverésed, amikor meglátod kedvesed, akkor itt valódi érzésekről van szó!

8. Meztelenség    

A meztelenség az egyik legnagyobb próbája a kapcsolatoknak. Egy mély szerelemben a pár tagjai nem rejtegetik magukat egymás elől, nem szégyenlősek és elfogadják egymást az összes kis testi tökéletlenségükkel együtt. Ha rátok is igazak a felsoroltak és tökéletesen működik a kémia köztetek, akkor már nagyon közel vagyunk a megfejtéshez!

9. Nevetés

Egy párkapcsolat akkor jó, ha mindkét fél boldog benne, boldognak lenni pedig nevetés nélkül nem lehet! Ha rengeteget tudtok önfeledten nevetni és nap mint nap előhúz valami vicceset a tarsolyából párod, akkor nem kell félj a boldogtalan jövőtől!

10. Motiváció

Az életet csak olyan ember mellett érdemes élni, aki mindenben maximálisan tud támogatni minket és ugyanúgy tud örülni sikerünknek, mint a sajátjának! Ha úgy érzed, hogy kedvesed még a legőrültebb ötleteid megvalósításában is melletted áll, akkor most már tényleg elérkeztünk a megfejtésig!

 

Ha mind a tíz pontban magatokra ismertél, akkor abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a szerelem tökéletesen őszinte és viszonzott. Ha esetleg úgy érzed, hogy egy-két dologban még fejlődnötök kell az sem gond, a megfelelő kommunikációval idővel az összes pont mellé pipa fog kerülni és akkor kimondhatod, hogy biztosan ő a nagy Ő! Vigyázz erre a különleges kötelékre köztetek és ne engedd el párod kezét!

By Krisztián Ujhelyi

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz