Barion Pixel Fogadom, hogy... - DateBox.hu

Sok ember van úgy vele, hogy az új évre valamit megfogad, ami az előzőben nem sikerült, vagy csak Karácsonykor túl sok töltött káposztát és bejglit evett, és a plusz kilókat igazán le szeretné. Vannak viszont olyanok, akik másfajta dolgokat is igyekeznek elérni a közeljövőben, és erre egy év váltás remek lehetőség.

A 2020-as év után főleg szeretnénk, hogy több jó történjen az életünkben. Lehet tavaly a világban történt sok rossz miatt nem figyeltél oda a párkapcsolatodra sem, nem tettél meg mindent, hogy a lehető legjobb legyen, vagy éppen most találtad meg életed szerelmét? Szeretnéd feldobni a kapcsolatodat, szeretnél még közelebb kerülni kedvesedhez? Na, de mit tegyetek ennek érdekében, hogy a kezdeti lelkesedés ne csak január első hetében tartson?

1. Beszélgessetek!

Sokszor az a probléma, hogy hiába él egy háztartásban két ember, nem beszélik meg a problémáikat. Sok esetben ez csak gyűlik-gyűlik, és kirobban, és egy hatalmas veszekedés lesz belőle. Ennek elkerülése érdekében kommunikáljatok egymással! Még a legapróbb dolgot is beszéljétek meg, ami bánt titeket, így elkerülhetőek a mindent elsöprő konfliktusok. Ebben akár tudnak segíteni a DateBox kártyák, amik olyan témákat járnak körbe, amiről fontos beszélgetni, de talán magatoktól nem igazán meritek felhozni a témát.

2. Tervezzetek!

A koronavírus miatt több embernek is homeofficeban kell dolgoznia, aminek az az előnye, mint a hátránya. Jó, mert otthon vagy egész nap, kényelmesen, saját magadnak tudod beosztani az idődet, és így talán még hatékonyabban is tudsz dolgozni, viszont ez a párkapcsolatod idejéből vesz el. Több időt vagytok ugyan együtt, mégis úgy érzed, hiányzik kedvesed. Ez azért van, mert tényleg "csak vagytok" egymás mellett, nem csináltok semmi olyat, mint azelőtt, például munka után nem tudtok beülni egy kávéra, vagy sörre. Határozzátok meg a hétnek azon pontjait, amikor csakis egymásra figyeltek, programot terveztek. Legyen a hétvégén egy szabad órátok leülni, és megtervezni, mit szeretnék együtt csinálni a következő héten! Fontos, hogy azt is jegyezzétek fel, mikor! Előre tervezéssel könnyebben össze tudjátok hozni a dolgok, a munkát is úgy intézitek, hogy a kiválasztott időpont(okra) teljesen szabadok legyetek.

3. Szerelem naptár

A DateBox csomagokban megtaláljátok, de akár egy kis kreativitással ti magatok is eltudjátok készíteni a saját szerelem naptáratokat. Ennek az a lényege, hogy minden egyes nap tegyetek valamit a másikért. Ha a lakásban központi helyre függesztitek ki, nyomon tudjátok követni, hogy miket kell csinálni, és így könnyebb is betartani, hiszen szem előtt van.

4. Utazzatok el!

Alap igazság: egy nyaralás még jobban összehoz, vagy teljesen szétválaszt. Reméljük az előbbi lesz igaz! Igaz, járvány van, de az utazás nem tiltott. Ha megteheted, akár már a közeljövőben útra kelhettek szerelmeddel, ha pedig csak nyáron mennétek valamerre, tervezzétek meg már most, hogy ne okozzon fejfájást, amikor már javában nyaralnátok, de azt se tudjátok, hova menjetek!

 

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz