Barion Pixel Hogyan NE válj unalmassá párod szemében? - DateBox.hu

Ez a cikk Neked szól, ha már nem látod párod tekintetében ugyanazt az izgalmat és rajongást, mint az első találkozások alkalmával. Ha még nem tapasztaltad ezt, de félsz, hogy előbb utóbb be fog következni, akkor is mindenképpen olvass tovább, hogy megelőzhesd a bajt! 👇🏼

 Természetes, hogy minden párkapcsolat lobogó lánggal és földöntúli boldogsággal indul, tele izgalommal és újdonságokkal. Az idő elteltével, a rohanó hétköznapok közepette, azonban könnyen elkezdhet halványodni a tűz. Amikor mindketten a munkátokkal, napi teendőitekkel vagytok elfoglalva és még arról is megfeledkeztek, hogy Ti egy szerelmespár vagytok, nem lakótársak, akkor óriási léptekkel haladtok az egymásra-unás irányába!

 Vegyük sorra a legjellemzőbb intő jeleket:

 ❌ Kevés együtt töltött idő: Amikor a párod szívesebben találkozik barátaival, mint veled és kreatívabbnál kreatívabb kifogásokkal menekül a közös programok elől, akkor valami nem az igazi kettőtök között.

 ❌ Kialudt lelkesedés: Ha azt veszed észre, hogy szerelmedet nem hozza lázba szinte már semmi, míg régen imádott újabbnál újabb kalandokat átélni veled, akkor ez egyértelműen egy intő jel!

 ❌ Hideg érintések: Emlékszel még, amikor mindig pillangók repkedtek a gyomrodban, ahányszor megérintett a kedvesed? Ha ez az érzés mára feledésbe merült és csak „legyünk túl rajta” öleléseket kapsz, akkor bizony változtatni kell!

 ❌ Kényszerű csókok: A régi hosszú, intenzív csókcsaták helyett mára már csak gyors szájra-puszik maradtak? Ez sajnos egyértelmű jele annak, hogy kezd halványodni a tűz köztetek.

 ❌ Rutinszerű együttlétek: Ha már a szex is csak egy menetrendszerű, változatlan közös tevékenység, amiből szépen lassan kifogynak az érzelmek, akkor muszáj tenned valamit, hogy újra felejthetetlenül szeretkezhessetek!

 ❌ Érdeklődés hiánya: Amikor a párod nem kérdez, nem szeretné tudni, hogyan telt a napod és mindig ugyanazokról a témákról beszélgettek, akkor azonnal a felszínes társalgások útjába kell állj!

Ha a felsorolt szituációk közül néhányban magatokra ismertél vagy szeretnéd elkerülni, hogy bekövetkezzenek ezek a helyzetek, itt az ideje a megoldásokról olvasnod! A hosszú és harmonikus párkapcsolat kulcsa a változatosság és az izgalom, így a következő tippekkel könnyen fellobbanthatod a tüzet köztetek!

 ✅ Régi-új én: Akárki akármit mond, a külső igenis sokat számít. Ha úgy érzed sokat változtál mióta együtt vagytok, próbáld meg visszaszerezni a régi énedet! Vásárolj egy-két szép ruhát, látogass el fodrászhoz és érezd igazán vonzónak magad, ez elengedhetetlen a tökéletes kisugárzáshoz! Legyél újra az, akibe kedvesed beleszeretett!  

 ✅ Más hozzáállás: Lépj túl a sérelmeken és határozd el, hogy újra egy izgalmas és boldog párkapcsolatban fogtok élni! Legyél kedves! Udvarolj és csábíts, mint az elején! Várd haza szerelmedet valamilyen aprósággal, ami biztosan leveszi a lábáról!

 ✅ Nosztalgia: Vedd rá párodat, hogy mozduljatok ki és szervezz olyan élvezetes programokat, amelyek felidézik az első randik hangulatát! A nosztalgiánál mi lehetne romantikusabb?! Minkettőtökben fel fognak törni az emlékek!

 ✅ Titokzatosság: Azért, mert együtt éltek, vagy sok időt töltötök együtt, nem kell mindenbe beavassátok egymást! Tartsd meg a privát szférádat és egy kis rejtelmességet! Hidd el, ez baromi vonzó tud lenni és párod kíváncsisága újra fel fog ébredni! 

 ✅ Újítás az ágyban: Hozz újdonságot az együttlétekbe, de csak olyanokat, amikben tudod, hogy kedvesed is partner lesz! Egy emlékezetes együttlét után garantáltan más szemmel fogtok egymásra nézni!

 ✅ Mély beszélgetés: Nyílj meg párod előtt és lepd meg azzal, hogy ilyen őszintén is lehet kommunikálni egymással!

 ✅ Humor: Az önfeledt közös nevetéseknél kevés jobb dolog van, ilyenkor úgy érezhetitek, hogy együtt a legjobb és semmi és senki másra nincs szükségetek a Világon! Humorizálj, csipkelődj és legyél a legszórakoztatóbb társaság!

 

Ha megfogadod tanácsainkat biztosan izgalamasabbá, vonzóbbá fogsz válni kedvesed szemében és ezzel rengeteget tehetsz közös jövőtökért! Azonban egyik tipp sem helyettesítheti azt, amikor közösen tesztek a párkapcsolatotokért, ehhez hívjátok segítségül DateBoxainkat, fejlődjetek játékosan és beszélgessetek olyan mélyen, mint még soha! ❤️

DateBox Intimitás és Minőségi Idő - 6820 Ft

A megtekintéshez kattints ide!

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz