Barion Pixel Hova menjünk randizni Budapesten? - A mi kedvenceink - DateBox.hu

Ha a fővárosban, vagy a közelében élsz, szinte biztosan felmerült már a kérdés, hogy hova menjetek randizni Budapesten. A kérdés nyilvánvaló, a válasz már igazán fejtörést okoz, hiszen egy olyan különleges hangulatú helyre érdemes menni, ami örökre megmarad emlékezetünkben. Összeszedtünk pár igazán fantasztikus helyet, ahova érdemes ellátogatni kedvesünkkel, akár az első randiról legyen szó, akár a sokadikról.

 1. Rengeteg RomKafé – A forrócsoki mennyország

A belváros szívében, a Tűzoltó utcában található egy csodahely. Belépve egy igazi ékszerdobozban találjuk magunkat, ahol szinte biztosan megtaláljuk kedvenc plüssmacinkat, hiszen tele van velük minden. Meghitt, otthonos, szeretetteljes légkör fogad, jó érzés itt lenni. A kínálat hatalmas, 20 féle forrócsoki közül választhatunk, hiszen csak a képzeletünk szab határt, hogy mit mivel kombinálunk. Itt minden lehetséges! Imádnivaló hely, viszont érdemes asztalt foglalni, mert szinte mindig tele van a leírt okokból.

Cím: 1094 Budpest, Tűzoltó u. 22.

 2. Ahoy! – Cukor túladagolás veszély

Forrócsoki, gofri, limonádé. Ha édesszájú vagy, akkor ez a te helyed! Egy jó kis cukor túladagolós randi egyszer-egyszer belefér még a diétázóknak is, főleg egy ilyen hangulatos helyen. A kiszolgálás barátságos, az ételek, italok extrán finomak. Érdemes ide is helyet foglalni, mielőtt betértek.

Cím: 1053 Budapest, Papnövelde u. 3.

 3. Monyo Grand – A kézműs sörök fellegvára

Ha nem csak kávéznál, és sör imádók vagytok, ez a ti helyetek. Igazi kézműves sörkülönlegességeket kóstolhattok 16 sörcsapból! Ha megéheznétek, streetfood ételek közül válogathattok. Barátságosak a csaposok, készséggel segítenek választani, ha nem tudnátok, mert az itt tényleg nehéz.

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 53.

 4. Daubner Cukrászda – Egy sütinél nem tudsz megállni

Ha ritkán finom édességet ennétek, akkor itt a helyetek! A cukrászda több, mint 110 éve jött létre, és igazi különlegességek kerülnek itt eladásra. Érdemes egyszer ellátogatni ide, ha igazán finom sütik közül szeretnétek válogatni!

Cím: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50.

 5. Vörös Oroszlán Teaház – A tea szerelmeseinek

Ha kedvelitek a keleties hangulatot, remek választás lehet számotokra a Vörös Oroszlán Teaház. A belvárosban, könnyen megközelíthető helyen van. Egy jó tea után gyorsan átjuthattok bárhová, ha máshol folytatnátok a randit. A teaházban van külön elkerített rész is, amennyiben a meghitt beszélgetéseteket nem szeretnétek, ha megzavarnák, így elmentetek valahova, mégis kettesben vagytok. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni!

Cím: 1061 Budapest, Jókai tér 8.

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz