Barion Pixel Karácsonyi ajándékötletek - DateBox.hu

Közeleg az év vége és fogalmad sincs mit adhatnál ajándékba kedvesednek? Teljesen meg tudunk érteni, nehéz megtalálni a tökéleteset, az pedig még nehezebb, hogy utána évről évre felülmúljuk azt. Nem mindenki olyan kreatív ilyen téren, és komoly fejtörést tud okozni a legjobb ajándék kiválasztása. Ebben a cikkben ötleteket adunk, mik azok a dolgok, amiknek örülhet a párod.

 1. Wellness

Ki ne örülne neki, ha pár napra kiszabadulhatna a megszokott világából és kedvére lazíthat egy szuper wellness szállodában, ráadásul azzal a személlyel, akit a világon mindennél jobban szeret? Tökéletes kikapcsolódás év végére, hiszen ilyenkor már mindenki fáradt. Kell egy kis feltöltődés, és ez az időszak tökéletes erre. Ha megteheted, utazzatok el 1-2 napra pihenni! A kettőtök kapcsolatát is megerősíti egy romantikus lazítás.

 2. Közös ajándék

Legyen szó pulcsiról, bögréről, telefontokról, vagy bármi olyan dologról, amit mindkettőtök viselhet és mutatja, hogy ti bizony szeretitek egymást. Nagyon cuki tud lenni, ha ugyanolyan telefontokotok van, vagy mindkettőtöknek van egy ugyanolyan medálja. Ne gondold azt, hogy ez gyerekes, hiszen számtalan olyan ötletet, mintát találni az interneten, ami vicces, vagy elegáns, de mégis kifejezi, hogy összetartoztok, nem kell feltétlenül egy fél szív nyaklánc szerelmed kezdőbetűjével. Ja, és tök jó, hogy ezzel magadat is megleped.

(Ha félsz, hogy a párod nem hordana ilyeneket, kérdezd ki előtte, hogy mi a véleménye a közös dolgokról! Persze ne tolakodóan, csak hozd fel egyszer, aztán többet ne beszélj róla, akkor nem feltűnő, ez tapasztalat.)

 3. Kóstoló

A párod megszállottja valamelyik italnak? Tökéletes. Vegyél neki kézműves sörválogatást, ha imádja a különlegességeket! De ha inkább a whisky-ért van oda, abból is találsz az interneten csomagokat. Tudjuk, vannak olyanok is, akik nem fogyasztanak alkoholt. Nekik lehet adni például különböző ízű kólákat. (A Coca-Colának van a Signature Mixers kollekciója.) Amennyiben egyáltalán nem szeretnél italt adni, semmi gond, adj csoki válogatást!

4. Emlékek

Mindig jó érzés visszanézni, hogy miken mentünk keresztül együtt. Erről általában vannak fotók is. Készíts egy albumot kedvenc képeiddel, kommentáld őket a gondolataiddal! Ha van olyan dolog is, amit meg szeretnél osztani, de nincs róla kép, írd le a történetet! Csak a fantáziád szabhat határt, hogyan is állítod össze a személyes emléktáratokat.

Ha nem érzed magad elég ügyesnek egy ilyen album összeállításához, már sok helyen csinálnak fotókönyvet. Neked csak annyi feladatod van, hogy keress képeket, a többit megoldják a profik.

5. Társasjáték

Az együtt eltöltött idő lényeges. A legfontosabb, hogy minőségi időt töltsünk párunkkal, melynek során nemhogy csak együtt vagyunk, de meghatározó és jó emlékeket szerzünk közösen. Az egyik módja, hogy jól érezzük magunkat együtt, a társasozás. Már több olyan játék van, amit kifejezetten pároknak találtak ki. Vegyél meg egy számodra szimpatikusat! Hidd el, már az ajándék felnyitás után ki fogjátok próbálni! Jó szórakozást!

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

komment (2)

    Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
    Kívánságlista
    Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
    Kosárhoz