Barion Pixel Karanténrandi tippek, ha már unod a Netflixet! - DateBox.hu

Valljuk be, 2020 nem úgy alakul, ahogy még januárban terveztük. Nyáron a jó időben még belefért egy-egy séta a városban, egy kiülős, iszogatós este a Margit-szigeten, viszont most, hogy jön az év vége, vele együtt a hideg, ráadásul minden szórakozási lehetőség 23 óráig tart, egyszerűbb otthon megcsinálni a randit.

Most összeszedtünk nektek pár tippet, ha feldobnátok egy kicsit ezeket az estéket, ahelyett, hogy beülnétek a tv elé, és megnéznétek egy újabb romantikus vígjátékot.

 

1. Wellness a fürdőben

Nem kell ahhoz hiper-szuper szállodákban egy csomó pénzt otthagyni, hogy kikapcsolódjatok egy kicsit. Csináljátok meg az otthoni wellness központotokat! Egy kád forró fürdő rózsaszirmokkal és fürdősóval igazán el tud lazítani. Utána masszírozzátok meg egymást, készítsetek egy jó kis csoki fondüt, amibe gyümölcsöket mártogathattok. Akár arcpakolást is csinálhattok egymásnak. Igazi feltöltődés a testnek és a léleknek, és a legjobb az egészben, hogy együtt csináljátok!

 

2. Festésre fel!

Rengeteg olyan hely van, ahol mindenféle gyakorlat nélkül igazi mesterműveket gyárthattok. A jelenleg kialakult helyzet miatt nekik is alkalmazkodniuk kellett, és otthoni csomagokat állítottak össze. Így nem kell elhagynotok a lakást sem ahhoz, hogy valami igazán különlegeset hozzatok létre ketten. Nagyon jó móka együtt megfesteni egy képet, amit utána büszkén mutogathattok a családnak, barátoknak, és közös otthonotok dísze is lehet majd.

 

3. Homemade with love

Lepd meg párod egy otthon készült vacsorával! Nem kell nagy dolgokra gondolni, akár egy általad készített pizza is megteszi, mindenképpen nagyon fog neki örülni! A romantikus hangulat érdekében gyújts gyertyát, vagy díszítsd égősorral a helyiséget, ahol esztek!

 

4. Beszélgessetek

Lehet, bénán hangzik, de hidd el, egyáltalán nem az. Egy kapcsolatban szükség van a kommunikációra. Üljetek le, bontsatok fel egy üveg bort, és beszélgessetek olyan témákról, amik nem minden nap jönnek szóba, de fontosak! Itt a remek alkalom, hogy megvitassátok azt, ami számotokra fontos, de eddig még nem került szóba!

 

5. Társasozás


Sokszor elfelejtjük gyerekkorunk nagy csatáit egy Gazdálkodj okosan!-ban, pedig milyen jó is volt. Nézzetek körül otthon a fiókban, vagy az interneten, biztosan lesz olyan játék, amivel szívesen eltöltenétek az estét! Aki bevállalós, az igazán szexi játékokat is választhat. A móka garantált!

 

+1. „Ne nyomogasd folyamatosan a telefonod!”

Természetesen mindenkinek sok nagyon fontos elintézni- és megbeszélnivalója van a haverokkal és barátnőkkel, de egy estére tegyétek le a telefont, kapcsoljátok be a repülős üzemmódot, és figyeljetek csak egymásra! Ne vonja el semmi a figyelmeteket! Így sokkal meghittebb lesz az este, és valóban minőségi időt tudtok együtt tölteni.
By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

komment (2)

    Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
    Kívánságlista
    Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
    Kosárhoz