Barion Pixel Last minute karácsonyi ajándékötletek párodnak, ha kifutottál az időbő - DateBox.hu

 

Nyakadon a Karácsony, és már pánikolsz, hogy nem jut eszedbe semmi frappáns ötlet, amit adhatnál ajándékba? Már mindenkivel előfordult, hogy az utolsó utáni pillanatra hagyta az ajándékvásárlást, hátha jön valami remek ötlete. Végül az ihlet helyett csak a pánik, és kétségbeesés vette át az uralmat. Annak a személynek ne adjunk tökéletes ajándékot, akit a világon mindennél jobban szeretünk? Vagy egyáltalán ne adjunk ajándékot, mert nem jutott semmi az eszünkbe? Na ne! Velünk is megtörtént már, nem volt kellemes, sőt nyomasztó, aztán meg szégyenkezel, hogy csak valami nyomi dolgot tudtál adni. De az ilyen szűkös helyzetekre is van megoldás! Nézd meg, milyen szuper ajándékokkal lepheted meg a párod, ha már tényleg idő szűkében vagy!

1. Ékszer

Az örök klasszikus. Egy medál annyira kézenfekvő megoldás, hogy már eszünkbe sem jut. Pedig mennyire jó érzés olyan ékszert viselni, amit szeretettel választottak ki a számunkra, és amire ha ránézünk Ő jut róla eszünkbe. Legyen szó karkötőről, fülbevalóról, vagy nyakláncról. Például a Pandorában rengeteg charm közül válogathattok, és biztosan megtaláljátok a tökéletesen szerelmeteknek! De egy ásványkarkötő is jó választás lehet!

 

2. Feldobox

Ha valami élményt adnál párodnak, de már lecsúsztál a foglalásról, amúgy sem tudod eldönteni, mi lenne a tökéletes program. Ezekben a csomagokban több lehetőség közül tudja kedvesed kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik neki. Meg van adva, meddig lehet egy ilyen feldoboxot felhasználni, de azért bőven marad idő válogatni. Azért figyeljetek oda, nehogy kifussatok belőle!

3. Színházjegy

Színházba nem járnak olyan sűrűn az emberek, mint moziba. Vegyél jegyet egy olyan előadásra, ami mindkettőtöket érdekelhet! Nem muszáj komoly darabot választani, sok vígjáték is van a repertoárban, de ha egy dumaszínház jobban felkelti az érdeklődésed, vedd meg oda a belépőket! Ezt akár utolsó pillanatban is megteheted, és ajándékozásnál, csak gyorsan elküldöd e-mailben párod címére a jegyeket. Azért egy kártyát írj neki, hogy lessen rá a telefonjára, mert ott várja a meglepetés! Ha van rá időd, nyomtasd ki a jegyeket!

4. Fess, rajzolj, ragassz

A kézzel készített ajándékok mindig szívből jönnek. Ha nincs már időd, keress a neten valami egyszerűbb ötletet, és alkosd meg! Biztosan örülni fog kedvesed.

5. Kép

Nyomtasd ki a kedvenc képeteket kettőtökről, vagy ha tudod, melyik az, párod kedvenc képét, vegyél egy képkeretet és voila! Megvan a romantikus ajándék! Mellékelj hozzá egy kártyát, amiben kifejezed mennyire szereted a párod! Ha van időd, egyedileg feldíszítheted a képkeretet, úgy még jobb az ajándék.

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz