Barion Pixel Low budget randi tippek - DateBox.hu

Van az úgy, hogy eljön a hónap vége, és sajnos kiköltekeztük magunkat, de azért jó lenne elmenni valahova a párunkkal. Semmi gond, nem muszáj Michelin-csillagos étteremben vacsorázni, vagy egy dísztermet bérelni azért, hogy lenyűgözzük kedvesünket.

Van, hogy az egyszerű dolgok jobban tetszenek a másiknak, mintha nagy puccparádét rendezünk. A következőkben összeszedtünk pár olcsó randi tippet.

Piknikezés a Városligetben


Fogjatok egy kockás takarót, és egy kosarat pakoljatok meg minden jóval, aztán irány a Városliget. Gyönyörű őszi táj, vagy zöldülő tavaszi idő, amíg a hőmérséklet 15-20 °C között mozog, kellőképpen felöltözve nagyon is hangulatos tud lenni egy ilyen uzsonnázás. Vigyetek magatokkal termoszban forró teát is! Jól jön, ha fáznátok. Mindenképpen hangulatos időtöltés.

Séta a várnegyedben


A Budai vár Budapest egyik fő nevezetessége, mégis inkább a turisták célpontja, mint a hazai lakosságé. Vegyetek fel kényelmes cipőt, és csináljatok egy nagy sétát a várban! A Halászbástyánál meg is tudjátok örökíteni a pillanatot a lélegzetelállító kilátással. Ha belefér, igyatok meg egy kávét az egyik kis kávézóban. A kerület hangulata és a turisták azt az érzetet keltik, mintha nem is Magyarországon lennétek. Érdemes ellátogatni ide.

Kutyás randi


Egyikőtöknek, vagy mindkettőtöknek van négylábúja? Tökéletes! A legjobb, ha őt is bevonjátok a randiba, hiszen így vele is jót tesztek, és a beszélgetés témái
megszámlálhatatlanok lesznek, ha veletek van egy kis állat, aki akaratlanul is ott cukiskodik, vagy éppen rosszalkodik körülöttetek. Menjetek el kirándulni a Budai-hegyekbe, vagy a Városligetbe!

Mozi est


Nem, most nem egy átlagos filmnézésre gondolunk. Sötétítsétek be a szobát, vegyetek popcornt és nachost, helyezzétek magatokat kényelembe, és indulhat az este! Játszátok el azt, mintha tényleg moziban lennétek! Egyikőtök kérje ki az ételeket és az üdítőt! Akár film maratont is rendezhettek kedveceitekből, készítsetek listát, mit néznétek meg szívesen!

Fontos, hogy olyan filmet nézzetek, ami mindkettőtöknek bejön, vagy egyikőtök nem látta!

Téma est


Válasszatok egy országot, díszítsétek fel a helyiséget az adott országnak a témájában! Főzzetek együtt olyan ételt, ami az adott országra jellemző, aztán tematikus zenét hallgatva, egyétek meg a finomságokat!

Vacsora után jöhet a játék. Keressetek nemzeti játékokat, vagy Youtube-ról tanulhattok akár táncot is! Mire is gondoltunk? Például a téma: Mexikó. Csináljatok quesadillas-t, mexikói zenét hallgatva (Ebből Spotify-on találtok külön lejátszási listát)!

Színes díszekkel dobjátok fel a lakást, akár egy pinata-t is csinálhattok, amivel vacsora után játszhattok. Mexikó nevezetes játéka a dominó, vagy keressetek rá a nemzeti táncra, és sajátítsátok el a lépéseket!

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz