Barion Pixel Mit ne tegyél első randin - DateBox.hu

Az első randi mindig kritikus, hiszen a lehető legjobb benyomást szeretnénk tenni kiszemeltünkre, és szeretnénk, hogy a legjobban alakuljanak a dolgok. Most összegyűjtöttünk 10 randigyilkos viselkedést, amire figyelj oda, hogy csak abban az esetben kövesd el, ha élőben már nem olyan szimpatikus a választott partner.

1. Ne késs!

Ez a legfontosabb! Ha 17:00 órára beszéltétek meg a találkozót, akkor 17:00-kor legyél is a megbeszélt helyen. Rossz első benyomást tesz a késés, akkor is, ha nő vagy, inkább érkezz előbb.

2. Ne érkezz részegen!

Tudjuk az első randi előtti készülődés mindig stresszes. Ha nagyon göcsölős típus vagy, nyugodtan húz le egy felest, az bátorságot ad. De ne többet! Utána egyél valamit, ami elveszi az ízét, és moss fogat, hiszen senki nem szeretne egy vodkás üveggel puszit váltani. Az sem szép, ha már a világodról sem tudsz, amikor megérkezel.

3. Ne beszélj túl sokat magadról!

Nyilván, ha kérdeznek, válaszolj! De ne csak rólad szóljon a találkozó! Kérdezz te is partneredről. Sokkal jobban érzed te is magad, ha te többet tudsz róla, mint ő rólad. Maradjon a következő találkozóra is kideríteni való. Amúgy sem szimpatikus az az ember, aki csak magáról beszél. 

4. Ne beszélj az exekről!

Te sem hallgatod szívesen, hogy kivel, hányszor, és mi történt. Zárd le a múltat és nyiss a jelennek! Fontos, hogy ezt még a randi előtt el kell döntened, hiszen ha még nem állsz készen, a másik is érezni fogja és időpocsékolás az egész találkozó.

5. Ne mondd le a randit úgy, hogy még nem találkoztatok!

Mindenki fél, és izgul egyszerre, de ne mondd le emiatt a randit, csak ha nyomós indokod van rá!

6. Ne igyál túl sokat a randin!

Ha egy bárba mentek, vagy csak iszogattok, nem kell egyből a pad alá innod magad! A végén még olyan dolgokat fogsz mondani, csinálni, amit megbánsz. Érdemes az első randit inkább egy kávézóba tervezni.

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz