Barion Pixel Randi ötletek Budapesten - Ha nem csak meginnátok valamit - DateBox.hu

Szeretnél a pároddal időt tölteni, viszont többre vágysz, minthogy megigyatok egy kávét, vagy teát? Összeszedtünk pár olyan helyet, ahol kreatívan tölthetitek el együtt az időt. Válogassatok kedvetekre, vagy akár vegyetek részt mindegyiken!

 1. Élmény festés

Ha kipróbálnátok a közös festést, de egyikőtök sem egy Picasso, nem kell aggódnotok. Ezeken az élmény festéseken nulla tapasztalattal is részt vehettek úgy, hogy a végeredmény olyan lesz, mintha egy profi készítette volna. Ezek a programok általában 3 órát vesznek igénybe. A festést lépésről lépésre vezeti egy szakember, aki mindent megmutat. Közösen megfesteni egy képet igazán jó móka, és utána büszkék is lehettek magatokra, a képeteket pedig akár ki is tehetitek otthon a falra. Ne felejtsétek el aláírni, hogy ti készítettétek!

 2. Szelfi Múzeum

A Museum of Sweets and Selfies igazi Csodaország, egy játszótér nem csak gyerekeknek. Meg vannak adva a hátterek, kellékek, Nektek csak annyi a dolgotok, hogy jobbnál jobb képeket lőjetek egymásról, vagy akár közösen. Vicces szituációkból nem lesz hiány. Ha nem is vagytok nagy fotózsenik, sem kell aggódni, egy jó képnek minimum sikerülnie kell, de nem is az a lényeg. Érezzétek jól magatokat!

 3. Csodák Palotája

Amikor kisebbek voltunk, szinte mindannyian részt vettünk egy kiránduláson a Csopába, és biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élmény maradt. Miért ne mehetnétek el felnőtt fejjel is, akár egy randira? Fedezzétek fel a különleges, érdekes, meghökkentő dolgokat újra, mint kiskorotokban. Lehet, hogy megint megtanultok valami újat, miközben szórakoztok.

 4. Cyber Jump

Ha imádtok sportolni, de még akkor is, ha nem, ez a trambulin park biztosan tetszeni fog. Hatalmas terület telis-tele trambulinnal. Itt aztán kiélhetitek a bennetek rejlő Tigrist a Micimackóból. Különböző akadálypályákon tesztelhetitek magatokat, hogy végig tudtok-e menni, kosarazhattok, szaltózhattok, de ha nem mertek, ugorjatok csak simán egy hátast a puha kockák közé. Melyikőtök tud végig sétálni egy kötélen úgy, hogy nem esik le? Letesztelhetitek a falmászó tudásotokat, kipróbálhatjátok milyen 3 m magasból a mélybe ugrani. 1-2 óra alatt bőven kiugrálja magát mindenki, és amellett, hogy jól érzetétek magatokat, a napi mozgás is ki lesz pipálva. Váltóruhát vigyetek!

 5. Libegő

Kirándulós időben érdemes ellátogatni a Zugligeti Libegőhöz. A libegővel fel tudtok menni a János-hegyre, ott a kilátóból megnézhetitek milyen gyönyörű is Budapest, valamint akár kirándulhattok is egy jót. Ha kedvetek van hozzá, nem muszáj lelibegni a hegyről, akár le is sétálhattok. Igazi feltöltődés tud lenni egy ilyen kiruccanás, főleg egy melegebb őszi vagy tavaszi napon.

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

komment (31)

    Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
    Kívánságlista
    Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
    Kosárhoz