Barion Pixel Romantika, romantika, romantika... - DateBox.hu

Már csak egyet kell aludni az év legromantikusabb napjához, ami a szerelmet ünnepli. Szent Bálint, vagy más néven Valentin/Valentinus többek között a szerelmesek védőszentje. A Valentin nap megünneplése a 20. századtól kezdve vált világméretűvé, addig csak az angolszász kultúrában tartották számon.

Ilyenkor fejtörést okoz, hogy milyen romantikus programokat lehet csinálni, amit a pár mind a két tagja élvez. Most hoztunk Nektek pár dolgot, amivel szuperül el tudjátok tölteni a napot.

1. Főzzetek együtt

Nézzetek ki közösen egy receptet, menjetek el, vegyétek meg a hozzávalókat, és utána együtt álljatok neki a főzésnek. Remek móka tud lenni egy közös kotyvasztás a konyhában, és ha a végeredmény nem is lesz olyan, mint egy Michelin csillagos étteremben, nem baj, akkor is sokkal jobban fogjátok értékelni, mert együtt csináltátok.

 

2. Örökítsétek meg a pillanatot

Egy remek nap, hogy fotózkodjatok. Csináljatok egymásról és együtt is vicces, komoly, művészi, vagy éppen pikáns képeket! A lényeg, hogy élvezzétek.

 

3. Írjatok egymásnak

Írjátok le, mit szerettek a másikban, és olvassátok fel egymásnak! Aki kreatívabb, akár versbe is foglalhatja a gondolatait.

4. Kincs keresés

Láttátok a Holtodiglant? (Ha nem, nézzétek meg mindenképpen valamikor, mert elég jól össze van rakva!) A film elég creepy, de az ötlet, hogy a házassági évfordulójukon a pár kincskeresőset játszik, igazán jó ötlet. Állíts össze párodnak egy kérdéssort, ami a kapcsolatotokra vonatkozik, és rejtsd el a lakás különböző pontjain, vagy akár a kertben, hogy a végén megtalálja párod a végső meglepetést!

 

5. Társas

A társasjátékok jó randikiegészítők, és ezáltal valóban minőségi időt tudtok egymással eltölteni. Keressetek egy mindkettőtök számára szimpatikus játékot, és próbáljátok ki! 

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz