Barion Pixel Tökéletes randi otthon - DateBox.hu

Ebben a vírusos időben elég nehéz olyan elfoglaltságot találni házon kívül, ahol jól érezhetitek magatokat, és a maszk sem kötelező. Arról ne is beszéljünk, hogy minden szórakozási lehetőségnek vége van este 11-kor, ugyanis a kormányrendeletnek köszönhetően minden bezár. Nem csoda, hogy sokan választanak olyan tevékenységet, ami otthon is végezhető. Összeszedtünk néhány tippet, hogy mire figyelj oda, ha otthon szeretnétek tökéletes randit csinálni.

1. Takaríts ki!

Tudjuk, mondanunk sem kell, annyira alapvető. De ha a randi előtt felporszívózol, felmosol és valamennyire elpakolsz, akkor a friss, tiszta lakás illata várja kedvesed. Sokkal jobb érzés egy olyan helyre belépni, aminek tisztaság illata van.

 2. Tervezd meg az estét!

Ha spontán típus vagy, akkor is érdemes egy egyszerűbb menetrendet összeállítani, így nem fogsz rástresszelni, hogy mi legyen a következő program, és ami a legfontosabb, nem fog filmezésbe fulladni az este. Helyette inkább társasozzatok, üljetek be egy kád vízbe, masszírozzátok meg egymást.

 3. Kapcsoljátok ki a telefont!

Ez az este csak a tiétek, kettőtöké. Ne zavarjon meg titeket senki! Sokkal intimebb hangulat tud létrejönni, ha nem zavarnak meg titeket a külvilág eseményei.

 4. Főzz(etek) valami egyszerűt!

Nem kell feltétlenül egyedül megcsinálnod a vacsorát, az is nagyon jó móka lehet, ha közösen főztök meg valamit. Ez akár belefér a programtervbe is. Persze egy meglepetés vacsorának ki ne örülne. Nem kell hat fogásos menüt készíteni, elég valami egyszerűt összeütni. El lesz olvadva a párod a romantikus gesztustól!

 5. Teremts meghitt hangulatot!

Pár gyertya, egy szál rózsa, egy pohár bor és egy kis fürdősó sokat tud segíteni.

+1. Élvezd az estét!

Ne görcsölj rá, hogy minden úgy menjen, ahogy eltervezted. Hagyd alakulni az estét, engedd el magad, és élvezd!

By Nóra Hellenpárt

Megosztás:

Hozzáadtad a kívánságlistádhoz
Kívánságlista
Ezt a terméket adtad hozzá a kosaradhoz:
Kosárhoz